Qui Som

Escoles Bressol Txanogorritxu - Llar d'infants Caputxeta Vermella

Totes les metodologies que es desenvolupen en les Escoles Bressol Txanogorritxu - Llar d'infants Caputxeta Vermella, estan destinades a aconseguir que els vostres fills siguin i se sentin com unes personetes felices

Les metodologies d'ensenyament a les nostres escoles infantils es dirigeixen de forma personalitzada. Estimulen de forma pedagògica per aconseguir el correcte desenvolupament integral a nivell físic i psíquic de cada nen. D'aquesta forma garantim un aprenentatge i desenvolupament personal òptim.

 • Estimular l'activitat
 • Educar en valors
 • Treballar les emocions
 • Potenciar el desenvolupament personal
 • Satisfer les necessitats bàsiques
 • Cuidar l'alimentació
 • Una bona higiene
 • Descans i afecte

Són només alguns dels nostres camins per aconseguir un nen feliç

El nostre objectiu és millorar i ampliar els serveis existents en l'actualitat en les nostres escoles bressol

La prioritat principal de les Escoles Bressol Txanogorritxu - Caputxeta Vermella és l'atenció, la diversió i l’atenció dels nens, per aconseguir un ambient on no només es diverteixin sinó que es desenvolupin física i socialment.

Materials Segurs

Més

Utilitzem materials que compleixin estrictament la normativa vigent en matèria de seguretat per la Unió Europea.

Així mateix, la tecnologia a les nostres escoles bressol està adaptada al “control i vigilància” dels nens.

Projecte educatiu únic

Més

Hem conjuntat sistemes educatius ja existents. El mètode Glenn Domen combinant la lògica amb Bits d'intel·ligència. Així com per al moviment a través de pistes d'arrossegament per a l'estimulació física i psíquica. També comptem amb Musicoterapia i activitats de dansa, propostes audiovisuals com Baby Einstein, processos de percepció i lògica amb joguines educatives de primer nivell i un gran etc…

Amb el nostre projecte educatiu propi, que tracta d'una simpàtica mascota que any rere any va creixent amb els nens i els va narrant històries i jocs molt divertits. Tot un univers creat per a ells en les nostres escoles bressol.

Alimentació Equilibrada

Més

L'alimentació sempre ha estat important però en aquest moment en el qual les intoleràncies i al·lèrgies proliferen tant és encara més important.

Comptem amb un càtering especialitzat, servit per la millor empresa del sector d'alimentació infantil i amb molts anys de confiança (Ausolan). Elaborem unes dietes equilibrades i menús dirigits a tots els nostres nens i sense oblidar-nos per descomptat d'al·lèrgics de qualsevol nivell gastronòmic, celíacs o nens amb problemes transitoris.

Ambient Bio-Net

Més

Disposem d'equips de Bioprotecció Ambiental (Ozonoterapia), destinats a l'eliminació de bacteris i olors per evitar tant que sigui possible el contagi de malalties entre els nens.

També destinats perquè l'equip humà se senti protegit i no recaiguin en possibles malalties podent així seguir cuidant i donant afecte dels nostres nens.

Sòl radiant, ambient confortable

Més

Les Escoles Bressol Txanogorritxu - Caputxeta Vermella implanten un nou sistema de Calefacció de “Sòl Radiant”.

La calor emana del sòl aconseguint un ambient molt confortable per a l'estada dels bebès dins de l'Escola Bressol, desapareixent tots els perillosos focus de calor a les parets, donat que els radiadors tradicionals s’eliminen i d'aquesta manera aconseguim evitar possibles cremades dels nens.

Escoles Bressol molt espaioses

Més

Les llars d'infants Txanogorritxu - Caputxeta Vermella – Escoles Infantils Caputxeta Vermella estan situades en locals de gran amplitud d'entre 300m2 i 700m2.

Aquest espai ens permet atendre als nens en grans espais millorant la seva atenció i mantenint-los separats per nivells en àmplies aules.

Professorat Titulat

Més

Ens acompanyaran professionals titulats:

 • Magisteri Infantil
 • Tècnics Superiors
 • Llicenciats en Pedagogia i Sociologia
 • Auxiliars en puericultura...

Tots amb un alt grau d'experiència, i el més important: Llicenciats en afecte!

Idiomes

Més

Depenent de la província on l'Escola Infantil estigui situada, la comunicació amb els nens serà diferent. A les Escoles Bressol Txanogorritxu - Caputxeta Vermella situades al País Basc, la comunicació serà bàsicament en Euskera i Anglès. A Catalunya serà en Català i així successivament en les altres comunitats autònomes que tinguin el seu idioma propi. En les restants a nivell nacional, l'anglès acompanyarà al castellà a l'educació infantil dels nostres nens.

Als moments d'Activitats Específiques la comunicació serà en Inglés, interactuant amb els Bits de Lògica en els idiomes destinats per a aquestes activitats. Se'ls impartiran classes d'estimulació primerenca gràcies al mètode Glen Domen en Anglès, Euskera, Català, Gallec i Castellà.

Estimulació Psicomotora

Més

Pel que fa a la psicomotricitat infantil, també utilitzarem, a través del mètode Glen Domen, les pistes d'arrossegament per a l'estimulació física des dels 6 mesos per a tots els bebès.

Disposem d'equips especialitzats per gatejar, matalassets per poder girar, equips específics per activar les lumbars i abdominals de manera que l'esforç del bebè a l'hora d'incorporar-se sigui mes senzill. Disposem d’equips de balanceig, piscines de pilotes, tonels per al joc i  tot tipus d'equips de Psicomotricitat per a que els nens puguin avançar en el seu desenvolupament físic.

D'una forma conjunta, no pararan de divertir-se i jugar molt...

Comunicació Gestual infantil

Més

A les nostres llars d'infants estem especialitzats en la comunicació gestual infantil (www.cincodeditos.com) ja que saber com comunicar-se amb els bebès és vital, i a més fer-ho de forma correcta ajudarà el seu desenvolupament.

D'aquesta manera evitarem possibles frustracions i plorades als nens que vulguin comunicar-se i que encara no saben parlar. Indicant-nos amb les mans el que desitgen: beure aigua, menjar una galeta, dormir o indicar que ja hem acabat de menjar…
Les Escoles Bressol Txanogorritxu - Caputxeta Vermella s'han convertit en la primera experiència educativa dels més petits, així com una part fonamental en el creixement físic i social del nen. Un bonic espai d'esplai lúdic i intel·lectual on els nens experimentin, curiosejar , cerquin experiències i es sentin segurs i volguts.