Qui Som

Atenció primerenca

El més important és el benestar i el correcte desenvolupament físic, intel·lectual i social dels nens. Per això, fem un seguiment i valoració psicològica de cada nen per portar un control d'un desenvolupament evolutiu òptim i detectar, de forma precoç, els dèficits i / o avenços que puguin aparèixer.

Amb la intenció d'oferir a les famílies una cura integral dels seus petits, les Escoles Bressol Txanogorritxu - Llars d'infants Caputxeta Vermella, disposen d'un servei d'atenció primerenca totalment GRATUÏTA.

L'equip d'atenció primerenca de les Escoles Bressol Txanogorritxu - Caputxeta Vermella - Escoles Infantils Caputxeta Vermella, es reuneix amb totes les famílies de forma grupal i individual (en el cas de requerir), per lliurar l'informe que s'ha elaborat, després d'haver treballat amb el nen en diverses sessions a les aules valorant les seves actituds. Aquestes reunions, entre les famílies i l'especialista, solen duren dues hores, i, en elles, es posen en comú tots els dubtes i / o consultes per poder millorar el dia a dia en el nucli familiar.

Es valoren àrees com la cognició, motricitat, memòria, velocitat de processament, conductes, llenguatges ..., observar el desenvolupament d'aquestes habilitats permet veure el grau de desenvolupament de cada infant. Mantenim una observació intensiva per treure conclusions evolutives i que la certesa dels resultats sigui el més fidel possible.

Amb l'informe que l'equip de neuro-psicologia infantil de l’escola bressol Txanogorritxu - Escola Infantil Caputxeta Vermella s'elabora, es pot avaluar amb claredat el desenvolupament del nen, i també es pot conèixer, de forma primerenca, qualsevol dificultat o avanç en el desenvolupament i actuar en conseqüència.

Ha d'existir sempre una comunicació fluïda entre el centre i els pares. Com més informació tinguem, millor es podrà avaluar l'evolució i la situació de cada nen.

El nostre equip de professionals:

Mercedes Echebarria Redondo

  • Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Deusto
  • Especialitat en Neuropsicologia
  • Postgrau en Neuropsicologia Infantil a ISEP Madrid

Directora de Psicologia Infantil Txanogorritxu

Iratxe Sánchez Hernáez

  • Psiconeuróloga infantil
  • Psicòloga Infanto-juvenil i de família

Directora Haurreskola Txanogorritxu Durango

Per a més informació: